Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Ons advies voor

kwaliteitsvolle thuiszorg


Bereid je zorgtraject voor. Onze zorggids bevat alle informatie die je nodig hebt om zo goed mogelijk met jouw situatie om te gaan. Lees alles van knieprotheses tot herstellen van een beroerte, van mobiliteitshulpmiddelen tot ziekenhuisbedden. 


Advies voor


    


   

Odoo • Tekst en afbeelding

Alle blog berichten

Veelgestelde vragen

Je kan op drie manieren aan thuiszorgmateriaal van Zorgpunt geraken.

  1. Je kan naar je Zorgpunt apotheker in de buurt gaan. Vind hier een Zorgpunt apotheek in jouw buurt.

  2. Je kan Zorgpunt telefonisch contacteren op het nummer 0471 21 15 17

  3. Je kan het materiaal rechtstreeks huren of aankopen via de webshop.

Zorgpunt levert indien gewenst de volgende dag, zelfs in het weekend. Bij de levering wordt het materiaal geïnstalleerd door een specialist. Je krijgt na installatie steeds uitleg over hoe het materiaal te gebruiken.

Zorgpunt levert aan huis, zowel op weekdagen als in het weekend (zie hieronder voor de verschillende tarieven). De dag op voorhand word je op de hoogte gebracht van het tijdsblok van levering.

De chauffeur levert, installeert en geeft uitleg over het gebruik van het materiaal.

Op dit moment moet je niets betalen: geen waarborg, geen transportkost. Je ondertekent enkel de leverbon en het huurcontract.   

  • Standaard levering: besteld voor 14u, levering na 2 werkdagen = € 30,00

  • Urgente levering: besteld voor 14u de volgende werkdag geleverd = € 55,00 

  • Weekend levering: een niet urgente levering op zaterdag = € 85,00

Alle thuiszorgmateriaal kan aan huis geleverd en geïnstalleerd worden. Naast levering aan huis, worden sommige materialen ook bij Zorgpunt apotheken geleverd. Kleinere materialen zoals rollators, rolstoelen en toiletstoelen en materialen met een (*) kunnen rechtstreeks bij de apotheek worden opgehaald zonder leverkost. Neem hiervoor rechtstreeks contact op met een Zorgpunt apotheek in de buurt, aangezien het beschikbare aanbod tussen apotheken kan verschillen. Grotere producten zoals bedden en zetels worden enkel aan huis geleverd, inclusief installatie met uitleg.

Ons thuiszorgmateriaal wordt in heel België geleverd, zowel aan huis als aan een Zorgpunt apotheek bij jou in de buurt. Wij leveren ook aan Zuid-Nederland. Neem telefonisch contact (0471 21 15 17) op met Zorgpunt voor meer informatie over de prijs en levering.

Bij Zorgpunt huur je het nodige zorgmateriaal per dag, zonder minimale huurperiode. Je huurt net zo lang als dat jij dat nodig hebt. Zorgpunt voorziet deze flexibele oplossing om onnodige kosten voor patiënten te vermijden. Je kan immers niet voorspellen hoelang je ziek bent.

Je kan de huur van jouw Zorgpunt materiaal op elk moment stopzetten. Neem hiervoor telefonisch contact (0471 21 15 17) op met Zorgpunt of ga langs bij jouw Zorgpunt Apotheek.

Na het stopzetten van de huur zal het materiaal zo snel mogelijk worden opgehaald. De ophaaltijden kunnen variëren naargelang de drukte. Zorgpunt zal een dag op voorhand contact met je opnemen om een tijdstip af te spreken voor het ophalen van het materiaal.

Bij Zorgpunt hoef je geen waarborg te betalen.

Terugbetaling is mogelijk afhankelijk van jouw verzekering. Hiervoor contacteer je best jouw verzekeraar voor meer informatie.

Zorgpunt werkt volledig onafhankelijk van de mutualiteiten. Wij geloven in het beschikbaar maken van kwaliteitsvol thuiszorg materiaal voor elke zorgbehoevende. Bij ons genieten alle patiënten van dezelfde voordelen en persoonlijk advies.

Bij ons kan je zowel matrassen kopen als huren. Gehuurde matrassen worden, net zoals alle gehuurde thuiszorgmaterialen, professioneel gereinigd na gebruik. Het uitlenen van matrassen is prijsvoordelig en uniek aan Zorgpunt. Neem contact met ons op voor persoonlijk advies bij het kiezen van een matras.

Zorgpunt is een onafhankelijke organisatie dat opgestart werd door apothekers om de thuiszorg te verbeteren. Ons doel is om zowel patiënt als verzorger te ontzorgen door kwaliteitsvol thuiszorgmateriaal (te huur én te koop) voor iedereen beschikbaar te maken. We staan bekend om onze behulpzaamheid en persoonlijk advies voor patiënten doorheen elke fase van het zorgtraject.  

 De beste zorginformatie.

In handig e-mail formaat.