Cookie Consent by Free Privacy Policy website

CONTACTEER ONS

Altijd klaar om jou te helpen.


Contacteer ons telefonisch, via email of ga langs bij een Zorgpunt apotheek in je buurt.

Odoo • Tekst en afbeelding

Veel gestelde vragen

Zorgpunt levert aan huis, zowel op weekdagen als in het weekend (zie hieronder voor de verschillende tarieven). De dag op voorhand word je op de hoogte gebracht van het tijdsblok van levering.

De chauffeur levert, installeert en geeft uitleg over het gebruik van het materiaal.

Op dit moment moet je niets betalen: geen waarborg, geen transportkost. Je ondertekent enkel de leverbon en het huurcontract  

  • Standaard levering: besteld voor 14u, levering na 2 werkdagen = € 30,00

  • Urgente levering: besteld voor 14u de volgende werkdag geleverd = € 55,00 

  • Weekend levering: een niet urgente levering op zaterdag = € 85,00

Alle thuiszorgmateriaal kan aan huis geleverd en geïnstalleerd worden. Naast levering aan huis, worden sommige materialen ook bij Zorgpunt Apotheken geleverd. Kleinere materialen zoals rollators, rolstoelen en toiletstoelen en materialen met een (*) kunnen rechtstreeks bij de apotheek worden opgehaald zonder leverkost. Neem hiervoor rechtstreeks contact op met een Zorgpunt Apotheek in de buurt, aangezien het beschikbare aanbod tussen apotheken kan verschillen. Grotere producten zoals bedden en zetels worden enkel aan huis geleverd, inclusief installatie met uitleg.

Ons thuiszorgmateriaal wordt in heel België geleverd, zowel aan huis als aan een Zorgpunt Apotheek bij jou in de buurt. Wij leveren ook aan Zuid-Nederland na telefonisch overleg. Neem telefonisch contact (0471 21 15 17) op met Zorgpunt voor meer informatie over de prijs en levering.

Je kan de huur van jouw Zorgpunt materiaal op elk moment stopzetten. Neem hiervoor telefonisch contact (0471 21 15 17) op met Zorgpunt of ga langs bij jouw Zorgpunt Apotheek.

Bij Zorgpunt huur je het nodige zorgmateriaal per dag, zonder minimale huurperiode. Je huurt net zo lang als dat jij dat nodig hebt. Zorgpunt voorziet deze flexibele oplossing om onnodige kosten voor patiënten te vermijden. Je kan immers niet voorspellen hoelang je ziek bent!

Na het stopzetten van de huur zal het materiaal zo snel mogelijk worden opgehaald. De ophaaltijden kunnen variëren naargelang de drukte. Zorgpunt zal een dag op voorhand contact met je opnemen om een tijdstip af te spreken voor het ophalen van het materiaal.

Moet ik waarborg betalen?

Bij Zorgpunt betaal je enkel een waarborg als je een scooter of elektrische rolstoel huurt. Voor andere materialen  hoef je geen waarborg te betalen.

Terugbetaling is mogelijk afhankelijk van jouw verzekering. Hiervoor contacteer je best jouw verzekeraar voor meer informatie.

Zorgpunt werkt volledig onafhankelijk van de mutualiteiten. Wij geloven in het beschikbaar maken van kwaliteitsvol thuiszorg materiaal voor elke patiënt. Bij ons genieten alle patiënten van dezelfde voordelen en persoonlijk advies.

Bij ons kan je zowel matrassen kopen als huren. Gehuurde matrassen worden, net zoals alle gehuurde thuiszorgmaterialen, professioneel gereinigd na gebruik. Het uitlenen van matrassen is prijsvoordelig en uniek aan Zorgpunt. Neem contact met ons op voor persoonlijk advies bij het kiezen van een matras.

Zorgpunt is een onafhankelijke organisatie dat opgestart werd door apothekers om de thuiszorg te verbeteren. Ons doel is om zowel patiënt als verzorger te ontzorgen door kwaliteitsvol thuiszorgmateriaal (te huur én te koop) voor iedereen beschikbaar te maken. We staan bekend om onze behulpzaamheid en persoonlijk advies voor patiënten doorheen elke fase van het zorgtraject.  

Stuur ons een berichtje