Cookie Consent by Free Privacy Policy website
Zorgeloos onafhankelijk leven dankzij een smartwatch
Een noodoproephorloge biedt je de mogelijkheid om met een veilig gevoel, onafhankelijk te leven en dus ook je levenskwaliteit te behouden.
2 december, 2019 door
Anneleen van Zorgpunt

Dit Zwitserse noodoproephorloge biedt je de mogelijkheid om met een veilig gevoel, onafhankelijk te leven en dus ook je levenskwaliteit te behouden.

Essence smartwatch, zwarte kast, zwarte siliconen band - SmartwatcherEssence smartwatch, witte kast, witte siliconen band - Smartwatcher

Waar je ook bent: op vakantie of thuis in de tuin, met een eenvoudige druk op de knop maak je een noodoproep die verzonden wordt naar vrienden en familie of naar de alarmcentrale die 24/24, 7/7 bereikbaar is. Wie geïnformeerd wordt, is afhankelijk van je gekozen abonnement.

Deze betrouwbare horloge biedt 2-4 dagen stand-by-tijd, een zeer nauwkeurige GPS-locatie (zowel binnen als buiten) en een uitstekende spraakverbinding. Hij is waterdicht, heeft een vervangbare siliconen of leren armband en bluetooth-verbinding (ook met hoorapparaten).

Het gewenste abonnement wordt afgesloten en afgerekend bij Smartwatcher zelf wanneer je jouw horloge registreert:

Familie & vrienden: € 9,90 per maand (app verplicht)

• 12 privécontacten + app

Familie & vrienden PLUS: € 14,90 per maand (geen app verplicht)

• Alle opgegeven vrienden en familieleden worden opgebeld, zowel vaste als mobiele nummers.

Oktopus-alarmcentrale: € 19,90 per maand

• Directe verbinding met de 24-uurscentrale in België. Afhankelijk van de situatie wordt er door de alarmcentrale contact opgenomen met de opgegeven contactpersonen of met de hulpdiensten.

Meer informatie, alsook het keuze-aanbod, vind je op deze pagina. Snel aan huis geleverd

Bestel vandaag nog jouw smartwatcher.

Essence smartwatch, zwarte kast, zwarte siliconen band - Smartwatcher