Cookie Consent by Free Privacy Policy website
Vermijd rookschade aan gehuurde thuiszorgmaterialen
Bent u roker? Of rookt uw partner of gezinslid in huis? Dan is dit bericht zeer belangrijk voor u.
2 november, 2023 door
Zorgpunt, Zorgpunt, Jelle Silversmet


Wij begrijpen dat het ieders vrije keuze is om te roken. Maar u houdt er best rekening mee: geur- en/of brandschade is onherstelbaar.

 

Het is daarom essentieel om niet te roken bij de thuiszorgmaterialen die u huurt bij Zorgpunt. Ervaring leert ons zelfs dat er best niet gerookt wordt in de gehele woning, zelfs niet aan de dampkap. Informeer daarom ook bezoekers of familie dat ze niet in huis kunnen roken zolang u de materialen huurt.

 

Zorgpunt heeft talloze procedures toegepast om rookschade te herstellen, maar geen enkele procedure werkt. De geur gaat nooit meer uit de thuiszorgmaterialen waardoor deze niet meer verhuurd kunnen worden. Voor tweedehands materialen met geurschade blijkt ook geen markt te bestaan.

 

Hopelijk begrijpt u dat als de gehuurde thuiszorgmaterialen onherstelbaar beschadigd zijn, wij genoodzaakt zijn om deze aan te rekenen. Omdat deze dan uw eigendom zijn, worden deze ook niet opgehaald.

 

Daarom dringen wij aan om niet in huis te roken zolang de huurmaterialen aanwezig zijn zodat onnodige, zware kosten vermeden worden.

 

Stoppen met roken?

Wil je stoppen met roken? Tabakstop.be helpt je.