Welkom op de webshop van zorgpunt!

CPM KNIE/HEUP GRADEN/PARAMETERS

Meer foto's

CPM KNIE/HEUP GRADEN/PARAMETERS
€ 16,00

Availability: Op voorraad

Indicaties: protheses, manipulaties onder narcose, ligamentaire of musculaire repairs, kraakbeenletsels, en ernstige traumata. 


Een CPM-toestel zorgt voor Constante Passieve Mobilisatie (CPM) van een gewricht en is de perfecte aanvulling op uw kinesitherapeutische behandeling voor een sneller en beter herstel. Het gewricht wordt constant en passief bewogen met behulp van een gemotoriseerd apparaat.    


Een CPM-toestel: voorkomt adhesies in het kapsel en bandstructuren; verbetert de locale bloedcirculatie en activeert het lymfestelsel; regenereert het kraakbeen; versterkt de ligamenten en het kapsel om zo een betere sturing van het gewricht te realiseren (door veelvuldig bewegen) vermindert de pijn en voorkomt gewrichtstijfheid.  


Vakkundige kinesisten zorgen voor advies en installatie van het gehuurde toestel. Door het advies en correcte instelling op maat van de patiënt, worden foutief gebruik en compensatoire bewegingen vermeden.

OR
Omschrijving

Details

Toestel voor een Constante Passieve Mobilisatie (CPM) van het gewricht met een afstandsbediening waarop de graden (0° - 120°) aangepast kunnen worden.
Bijlagen