Welkom op de webshop van zorgpunt!

Revalidatie

Uw rolstoel met beensteunen, 4-wiel rollator of looprek kunnen opgehaald worden bij uw Zorgpunt apotheek naar keuze.
Alle andere materialen worden steeds aan huis geleverd en geïnstalleerd.
Hiervoor hanteren wij drie tarieven:
    -   Standaard levering: na minimum 2 werkdagen = € 25,00 levering en installatie
    -   Urgentie levering: zo snel mogelijk = € 55,00 levering en installatie
    -   Weekend levering: € 55,00 levering en installatie
Op uw eerste factuur wordt er voor ophaling € 25,00 gerekend en voor de professionele reiniging € 17,00.

De vermelde prijzen zijn steeds huurprijzen per dag inclusief BTW.

Heeft u verdere vragen, wij helpen u graag! 0471 21 15 17

Grid Lijst

Set Descending Direction

22 Item(s)

 1. Fietstrainer - Pedalo
  € 0,35

  Geschikt voor oefening of fysieke re-educatie voor de bovenste of onderste ledematen en om terug meer souplesse en musculaire weerstand op te bouwen.

  Learn More
 2. Crosstrainer X-trainer
  € 1,57

  Een crosstrainer is een fitnessapparaat dat gemakkelijk is in gebruik en ideaal voor het verbranden van vet en/of het verbeteren van de conditie. Een groot voordeel van een crosstrainer is dat vrijwel alle spieren in het lichaam worden gebruikt: rug, schouders, borst, armen, billen, kuiten, dijen en heupen.

  Er zijn twee verschillende modellen in verhuur (zie foto's) die geleverd worden in functie van de beschikbare voorraad.
  Beide modellen zijn gelijkaardig.

  Learn More
 3. hometrainer voor revalidatie
  € 1,04

  Hometrainer voor revalidatie met lage instap Learn More
 4. Hometrainer met ROM pedaal
  € 5,84

  Met een tijdelijke of blijvende bewegingsbeperking in de knie of de heup wordt fietsen, via een excentrische draaicirkel, mogelijk vanaf 80° buiging in de knie. De fiets-pedaal zorgt voor een gelijke belasting van gewrichten omdat de juiste fietshouding en voetplaatsing behouden blijft. Door dit hulpmiddel kan de revalidatie op de fiets sneller gestart worden.

  Learn More
 5. 4 Wiel rollator
  € 0,52

  4 wiel rollator met mandje, zitje/dienblad en stokhouder.

  De rollator is ideaal om je, zowel binnenshuis als buitenshuis, veilig te verplaatsen.Op het zitje kan je even rusten. Met de parkeerremmen kan je de rollator veilig immobiliseren alvorens te gaan zitten.

  De handvasten zijn soepel, in hoogte verstelbaar en de anatomische vorm biedt een groot gebruikerscomfort.

  Eens opgevouwen is de rollator makkelijk te transporteren.

  Dit item is ook te koop en kan zelfs volledig terugbetaald worden op voorschrift van uw arts.

  Vraag meer info bij uw Zorgpunt apotheek.

  Learn More
 6. Looprek opvouwbaar
  € 0,31

  Gemakkelijk opvouwbaar. Comfortabele handgrepen. Learn More
 7. Looprek met wielen
  € 0,29

  Duo rollator. Gemakkelijk bij lichte evenwichtsproblemen. Comfortabele handgrepen. Voor gebruik binnenshuis. Stabiele constructie Learn More
 8. HILOTHERM KOELTOESTEL voor het gezicht
  € 14,30

  Toestel voor constante gecontroleerde koeling voor het aangezicht na kaakchirurgie of plastische chirurgie (zonder koelelementen).

   Huurprijs per dag.

  Steeds geleverd door specialisten aan huis.

  Opgelet, rond vakantieperiodes kan de levertermijn verschillen door de grote vraag naar de toestellen.

  Indien u zelf geen masker hebt, dient dit aangekocht te worden. U kan dit toevoegen bij de bestelling door hieronder het vakje aan te vinken van "MASKER HILOTHERM KOELTOESTEL" en daarna op "in de winkelmand" te klikken.

  Learn More
 9. CPM ENKEL
  € 17,00

  Een CPM-toestel zorgt voor Constante Passieve Mobilisatie (CPM) van een gewricht en is de perfecte aanvulling op uw kinesitherapeutische behandeling voor een sneller en beter herstel. Het gewricht wordt constant en passief bewogen met behulp van een gemotoriseerd apparaat. Indicaties voor de huur zijn: protheses, manipulaties onder narcose, ligamentaire of musculaire repairs, kraakbeenletsels, en ernstige traumata. Een CPM-toestel: voorkomt adhesies in het kapsel en bandstructuren; verbetert de locale bloedcirculatie en activeert het lymfestelsel; regenereert het kraakbeen; versterkt de ligamenten en het kapsel om zo een betere sturing van het gewricht te realiseren (door veelvuldig bewegen) vermindert de pijn en voorkomt gewrichtstijfheid Vakkundige kinesisten zorgen voor advies en installatie van het gehuurde toestel. Door het advies en correcte instelling op maat van de patiënt, worden foutief gebruik en compensatoire bewegingen vermeden. Learn More
 10. HILOTHERM KOELTOESTEL voor de knie
  € 14,30

  Toestel voor constante gecontroleerde koeling voor de knie (zonder koelelementen).

  Huurprijs per dag.

  Steeds geleverd door specialisten aan huis.

  Opgelet, rond vakantieperiodes kan de levertermijn verschillen door de grote vraag naar de toestellen.

  Learn More
 11. CPM KNIE/HEUP
  € 9,86

  Dit is een CPM KNIE/HEUP met afstandsbediening voor START/STOP. Een CPM-toestel zorgt voor Constante Passieve Mobilisatie (CPM) van een gewricht en is de perfecte aanvulling op uw kinesitherapeutische behandeling voor een sneller en beter herstel. Het gewricht wordt constant en passief bewogen met behulp van een gemotoriseerd apparaat.

  Indicaties: protheses, manipulaties onder narcose, ligamentaire of musculaire repairs, kraakbeenletsels, en ernstige traumata.

  Een CPM-toestel:

  • voorkomt adhesies in het kapsel en bandstructuren;
  • verbetert de locale bloedcirculatie en activeert het lymfestelsel;
  • regenereert het kraakbeen;
  • versterkt de ligamenten en het kapsel om zo een betere sturing van het gewricht te realiseren (door veelvuldig bewegen)
  • vermindert de pijn en voorkomt gewrichtstijfheid

  Vakkundige kinesisten zorgen voor advies en installatie van het gehuurde toestel. Door de correcte instelling op maat van de patiënt wordt foutief gebruik en compensatoire bewegingen vermeden.                                                                                                                                                     

  Learn More
 12. CPM KNIE/HEUP GRADEN/PARAMETERS
  € 16,00

  Indicaties: protheses, manipulaties onder narcose, ligamentaire of musculaire repairs, kraakbeenletsels, en ernstige traumata. 

  Een CPM-toestel zorgt voor Constante Passieve Mobilisatie (CPM) van een gewricht en is de perfecte aanvulling op uw kinesitherapeutische behandeling voor een sneller en beter herstel. Het gewricht wordt constant en passief bewogen met behulp van een gemotoriseerd apparaat.    

  Een CPM-toestel: voorkomt adhesies in het kapsel en bandstructuren; verbetert de locale bloedcirculatie en activeert het lymfestelsel; regenereert het kraakbeen; versterkt de ligamenten en het kapsel om zo een betere sturing van het gewricht te realiseren (door veelvuldig bewegen) vermindert de pijn en voorkomt gewrichtstijfheid.  

  Vakkundige kinesisten zorgen voor advies en installatie van het gehuurde toestel. Door het advies en correcte instelling op maat van de patiënt, worden foutief gebruik en compensatoire bewegingen vermeden.

  Learn More
 13. Combinatie CPM KNIE/HEUP en CRYO
  € 21,01

  Een CPM-toestel zorgt voor Constante Passieve Mobilisatie (CPM) van een gewricht en is de perfecte aanvulling op uw kinesitherapeutische behandeling voor een sneller en beter herstel. Het gewricht wordt constant en passief bewogen met behulp van een gemotoriseerd apparaat. Indicaties voor de huur zijn: protheses, manipulaties onder narcose, ligamentaire of musculaire repairs, kraakbeenletsels, en ernstige traumata.

  Een CPM-toestel: voorkomt adhesies in het kapsel en bandstructuren; verbetert de locale bloedcirculatie en activeert het lymfestelsel; regenereert het kraakbeen; versterkt de ligamenten en het kapsel om zo een betere sturing van het gewricht te realiseren (door veelvuldig bewegen) vermindert de pijn en voorkomt gewrichtstijfheid     Vakkundige kinesisten zorgen voor advies en installatie van het gehuurde toestel. Door het advies en correcte instelling op maat van de patiënt, worden foutief gebruik en compensatoire bewegingen vermeden.

  Indicaties :

  • Protheses Manipulaties onder narcose
  • Ernstige traumata/ breuken
  • Ligamentaire of musculaire repairs
  • Kraakbeenreconstructies
  Learn More
 14. CPM KNIE ACTIVE K
  € 28,00

  Dit toestel zorgt de combinatie van een Constante Passieve Mobilisatie (CPM), een Constante Actieve Mobilisatie (CAM) en de coördinatie van het kniegewricht Met de Active K kan er een actieve mobilisatie uitgevoerd worden en men kan reeds kracht en coördinatie hierop trainen. Op de afstandsbediening kunnen de graden (0°-120°) en de parameters ingesteld worden. Vakkundige kinesisten zorgen voor advies en installatie van het gehuurde toestel. Door de correcte instelling op maat van de patiënt wordt foutief gebruik en compensatoire bewegingen vermeden.

  Learn More
 15. CPM ELLEBOOG
  € 17,00

  Een CPM-toestel zorgt voor Constante Passieve Mobilisatie (CPM) van een gewricht en is de perfecte aanvulling op uw kinesitherapeutische behandeling voor een sneller en beter herstel. Het gewricht wordt constant en passief bewogen met behulp van een gemotoriseerd apparaat.

  Indicaties: protheses, manipulaties onder narcose, ligamentaire of musculaire repairs, kraakbeenletsels, en ernstige traumata.

  Een CPM-toestel: voorkomt adhesies in het kapsel en bandstructuren; verbetert de lokale bloedcirculatie en activeert het lymfestelsel; regenereert het kraakbeen; versterkt de ligamenten en het kapsel om zo een betere sturing van het gewricht te realiseren (door veelvuldig bewegen) vermindert de pijn en voorkomt gewrichtstijfheid Vakkundige kinesisten zorgen voor advies en installatie van het gehuurde toestel. Door het advies en correcte instelling op maat van de patiënt, worden foutief gebruik en compensatoire bewegingen vermeden.

   

  Learn More
 16. CPM SCHOUDER
  € 17,00

  Een CPM-toestel zorgt voor Constante Passieve Mobilisatie (CPM) van een gewricht en is de perfecte aanvulling op uw kinesitherapeutische behandeling voor een sneller en beter herstel. Het gewricht wordt constant en passief bewogen met behulp van een gemotoriseerd apparaat. Indicaties voor de huur zijn: protheses, manipulaties onder narcose, ligamentaire of musculaire repairs, kraakbeenletsels, en ernstige traumata. Een CPM-toestel: voorkomt adhesies in het kapsel en bandstructuren; verbetert de locale bloedcirculatie en activeert het lymfestelsel; regenereert het kraakbeen; versterkt de ligamenten en het kapsel om zo een betere sturing van het gewricht te realiseren (door veelvuldig bewegen) vermindert de pijn en voorkomt gewrichtstijfheid Vakkundige kinesisten zorgen voor advies en installatie van het gehuurde toestel. Door het advies en correcte instelling op maat van de patiënt, worden foutief gebruik en compensatoire bewegingen vermeden. Learn More
 17. BEWEGINGSTRAINER MOTOMED
  € 7,14

  De Motomed is ontwikkeld om trainen voor mensen met een bewegingsbeperking mogelijk te maken. Er is steeds een spasmeregistratie gedurende de training. Vakkundige kinesisten zorgen voor advies en installatie van het gehuurde toestel. Door het advies en correcte instelling op maat van de patiënt, worden foutief gebruik en compensatoire bewegingen vermeden. Learn More
 18. PRESSOTHERAPIE
  € 6,00

  PRESSOTHERAPIE PULSE PRESS PHYSIOFIT 6

  Indicaties: Vermindering van zwelling postoperatief/posttraumatisch

  Uiterst compact en gebruiksvriendelijk toestel met zeer krachtige compressor en hoge kwaliteitsgarantie.

  Vakkundige kinesisten zorgen voor advies en installatie van het gehuurde toestel. Door het advies en correcte instelling op maat van de patiënt, worden foutief gebruik en compensatoire bewegingen vermeden.

  Learn More
 19. FYSIOMED LYMFACTIF
  € 12,00

  Indicaties: Aanvulling op de behandeling van circulatiestoornissen en aandoeningen van het lymfatisch stelsel.

  Vakkundige kinesisten zorgen voor advies en installatie van het gehuurde toestel. Door het advies en correcte instelling op maat van de patiënt, worden foutief gebruik en compensatoire bewegingen vermeden.

  Learn More
 20. LICHTTHERAPIE Bioptron®
  € 7,87

  Het Bioptron®  toestel maakt gebruik van een heel speciale vorm van licht- of fototherapie berust uit polochroom, incoherent, lineair gepolariseerd infrarood licht.
  Het toestel kan ingezet worden bij heling van:
  - brandwonden
  - vaatlijden
  - decubitus
  - inflammaties
  - huidproblemen
  - sportkwetsuren

  Vakkundige kinesisten zorgen voor advies en installatie van het gehuurde toestel.

  Learn More
 21. CEFAR REHAB X2
  € 3,00

  30 programma's voor een groot aantal indicaties. Vakkundige kinesisten zorgen voor advies en installatie van het gehuurde toestel. Door het advies en correcte instelling op maat van de patiënt, worden foutief gebruik en compensatoire bewegingen vermeden. Learn More
 22. COTHERA V PULSE
  € 6,99

  Indicaties: ontsteking gewricht/spier/pees, zwelling voorkomen, pijnstilling, spierontspanning

  Nieuwe dimensie in koudetherapie met drie preventieve-en revalidatiefuncties in één apparaat. Vakkundige kinesisten zorgen voor advies en installatie van het gehuurde toestel. Door het advies en correcte instelling op maat van de patiënt, worden foutief gebruik en compensatoire bewegingen vermeden.

  Learn More

Grid Lijst

Set Descending Direction

22 Item(s)