Welkom op de webshop van zorgpunt!

Combinatie CPM KNIE/HEUP en CRYO

Meer foto's

Combinatie CPM KNIE/HEUP en CRYO
€ 21,01

Availability: Op voorraad

Een CPM-toestel zorgt voor Constante Passieve Mobilisatie (CPM) van een gewricht en is de perfecte aanvulling op uw kinesitherapeutische behandeling voor een sneller en beter herstel. Het gewricht wordt constant en passief bewogen met behulp van een gemotoriseerd apparaat. Indicaties voor de huur zijn: protheses, manipulaties onder narcose, ligamentaire of musculaire repairs, kraakbeenletsels, en ernstige traumata.


Een CPM-toestel: voorkomt adhesies in het kapsel en bandstructuren; verbetert de locale bloedcirculatie en activeert het lymfestelsel; regenereert het kraakbeen; versterkt de ligamenten en het kapsel om zo een betere sturing van het gewricht te realiseren (door veelvuldig bewegen) vermindert de pijn en voorkomt gewrichtstijfheid. Vakkundige kinesisten zorgen voor advies en installatie van het gehuurde toestel. Door het advies en correcte instelling op maat van de patiënt, worden foutief gebruik en compensatoire bewegingen vermeden.


Indicaties :
   -   Protheses Manipulaties onder narcose
   -   Ernstige traumata/ breuken
   -   Ligamentaire of musculaire repairs
   -   Kraakbeenreconstructies

OR
Omschrijving

Details

Toestel voor een Constante Passieve Mobilisatie (CPM) van het kniegewricht met een afstandsbediening waarop de graden (0° - 120°) aangepast kunnen worden.

Huurprijs per dag.