Welkom op de webshop van zorgpunt!

VAPH

Het Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap, VAPH, is een Vlaamse overheidsinstelling die financiële tegemoetkomingen biedt aan personen met een handicap. Dit om hen een zo groot mogelijke autonomie en levenskwaliteit te geven.

Alle personen met een langdurig en belangrijk participatieprobleem dat te wijten is aan het samenspel tussen functiestoornissen van mentale, psychische, lichamelijke of zintuiglijke aard, beperkingen bij het uitvoeren van activiteiten, en persoonlijke en externe factoren kunnen beroep doen op het VAPH.

Zorgpunt begeleidt personen bij dit traject en maakt een aankoop mogelijk van verschillende thuiszorgmaterialen en woningaanpassingen dankzij het 3e betalerssysteem.

De patiënt, in bezit van een erkend dossier, kan bij de Zorgpunt apotheek kwaliteitsvolle thuiszorgmiddelen kopen met het vastgelegde referte bedrag. Wij werken samen met ergotherapeuten die met de patiënten naar de beste oplossingen zoeken in functie van de noden en wensen. 

Heb je nog geen erkend dossier vraag dan bij je Zorgpunt apotheek naar de erkende multidisciplinaire teams die je hierbij helpen.

Grid Lijst

Set Descending Direction

1 Item(s)

Grid Lijst

Set Descending Direction

1 Item(s)